DEZE PAGINA BEVAT INFORMATIE over de holland winter taptoe 2017. WANNEER DE volgende holland winter taptoe plaatsvind is nog niet bekend. HIERONDER HET PROGRAMMA VAN 2017.


Programma 2017

De voorstelling duurt ongeveer 2,5 uur inclusief pauze en wordt geopend met een intrada. De taptoe wordt afgesloten met een finale waarin alle korpsen gezamenlijk spelen. U kunt genieten van de volgende korpsen en shows:

Kamper Trompetter Korps Kampen

 

Het KTK is één van de top showbands in Nederland. Zij brengen tijdens deze taptoe voor de allerlaatste keer hun succesvolle show "Carpe Diem".

In deze show hoor je momenten van eenzaamheid, liefde voor je dierbaren, vechtlust, de schok van het slechte nieuws en ‘vier het leven’. 

Deltaband Vlissingen

 

Vanuit Zeeland komt de Deltaband, een mooi korps dat tijdens de taptoe zelfs 2 keer zal optreden. In gala uniform voeren zij de show "Under the Sea" uit, waarin alles draait om de zee.

In een komische Franse show komen allerlei bekende Franse liedjes voorbij, dat zij spelen in Franse kledij.

Excelsior Renkum

 

Excelsior is pas 4 jaar bezig met shows, maar heeft in die korte tijd een enorme naamsbekendheid opgebouwd en vele optredens in binnen- en buitenland gedaan. Zij hebben een bijzondere show over de "Airborne". Zij behaalden daarmee tijdens het Wereld Muziek Concours een gouden medaille.


Drum- & Showfanfare Oranje IJsselmuiden

 

Oranje is een Engels georiënteerd korps wat zich kenmerkt door een strakke presentatie, hoog muzikaal niveau gecombineerd met een mooie uniform. Zij presenteren de show "Concert'O"; prachtige, herkenbare klassieke muziek in een verrassend modern jasje. Ze zijn recent kampioen van het Open Dutch Showcorps Championships.

Showband Jubal Zwolle

 

Natuurlijk ontbreekt Jubal niet in het programma. Ze hebben een. typische look-and-sound: mede door de originele uniformen hebben ze een stoere en moderne uitstraling en hebben ze een specifieke bezetting, bestaande uit brass, percussie en colorguards. 

 

In de show "24" hoor je wat je kunt doen als je 24 uur in één van de grootste steden van de wereld bent. Ga je de stad verkennen, de rijke cultuur bewonderen, rustig genieten in een park of ga je helemaal los in het nachtleven? Wat je ook doet, showband Jubal Zwolle laat je alle mooie aspecten van een dag in een grote stad beleven met muziek en dans.