Programma Heuvelrug Taptoe 2020

We presenteren tijdens deze vierde editie een afwisselende taptoe met gerenommeerde muziekkorpsen uit de wijde regio.

De shows zijn zeer divers in prachtige kleurrijke uniformen. De voorstelling duurt ongeveer 2,5  uur met een pauze. De taptoe wordt afgesloten met een finale waarin alle korpsen gezamenlijk spelen. Met deze taptoe vieren we het 25 jarig bestaan van Corona Evenementen en 100 jaar EMM Leersum. U kunt genieten van optredens en shows van de volgende korpsen: 

Juliana Amersfoort

 

Show- & Marchingband Juliana is momenteel een van de meest attractiefste en grootste showkorpsen van Nederland.

 

Het korps bestaat uit meer dan 70 muzikanten en weet het publiek te boeien bij taptoes in binnen- en buitenland.

 

Juliana presenteert hun succesvolle show "Can't Hold Us" en openen de taptoe met "Call of Heroes".

O.B.K. Rhenen

 

Showharmonie OBK is met hun warme sound geliefd bij diverse evenementen. Met hun aantrekkelijke show "Playlist" zult u zeker verrast zijn door hun herkenbare muziek en goede choreografie.

Excelsior Renkum

 

Dit relatief nieuwe showkorps zorgt altijd voor een visueel aantrekkelijk shouwspel en komen met hun nieuwe show "Remember who you Are". Daarnaast treden zij ook op met de act "Rhytm Madness".


 

MM Leersum

 

Melody Percussion Corps EMM is nieuw binnen de showwereld. De band bestaat uit 40 slagwerkers en majorettes. Zij presenteren in hun eigen dorp vol enthousiasme de show "Van Hollandse Bodem". 

Jong Juliana Amersfoort

 

De jeugdband van Juliana bestaat uit jongens en meisjes van 9 tot 16 jaar die hun uitsterste best doen een leuke, frisse show voor te schotelen, met als titel "Fantasia".

Massed Band

 

90 muzikanten spelen gezamenlijk Disney filmmuziek in het muzikale item "Together at the Movies".