Evenementen:  Organiseren, Faciliteiten  en meer...

Opgericht in 1995 heeft Da Capo Evenementen zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een organisatie- en facilitair bureau van en voor evenementen, gespecialiseerd in blaasmuziek.

 

contact

info@dacapo-evenementen.nl

Kamer van Koophandel: 30143202

BTW-ID: NL002013632B89


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. 

Wij  organiseren diverse taptoe muziekshows, muziek play-in's en concerten. We zijn de organisatie achter onder andere de Holland Winter Taptoede Veluwe Taptoe, de Koningsdag Taptoe Veenendaal, de Heuvelrug Taptoede Nationale Play-in, de Zomer Play-in en de Kerst Play-in.

 

We organiseren onze evenementen geheel in eigen beheer, met eigen middelen en eigen vrijwilligers. Daarnaast bieden wij onze materialen en diensten aan voor externe evenementen. Zo verzorgen wij verlichting, geluidsversterking en decoratie voor evenementen, maar ook ontwerp/drukwerk en cd/geluidsopnamen. In het verlengde hiervan hebben wij ons eigen platenlabel Corona Records. Onder deze naam produceren wij CD's en hebben een uniek blaasmuziek CD assortiment dat samen met diverse andere muziekartikelen te koop wordt aangeboden in onze webshop www.muziekcadeaushop.nl


Wij zorgen dat muzikanten optreden voor publiek.